Tel.: 09/277 00 27
Voedingrijke bodems

Potgrond bestellen bij een specialist

Potgrond is één van dé belangrijkste factoren om een optimaal groei- en bloeiresultaat te kunnen bekomen. De juiste potgrond gebruiken is het halve werk want uiteindelijk vormt dit de basis die onontbeerlijk is bij de ontwikkeling van de planten.

Er bestaan tientallen soorten potgronden die vaak elk specifiek hun vakgebied hebben waarin ze het meest effectief zijn. Zo is er speciale potgrond voor vijvers, voor buxus, perkplanten, rhododendrons,... Maar naast al deze soorten biedt onze firma u ook onze zelf samengestelde grondmengsels aan.

Deze grondmengsels zijn specifiek gebaseerd op de noden van de planten of bloemen zodat men het ideale resultaat kan bekomen. Dus ook voor de soort die u wenst te telen kunnen wij een passend mengsel voorstellen waarbij alle nodige voedingsstoffen aanwezig zijn om de plant optimaal te laten groeien.

Bel ons met uw vraag en wij bekijken samen welke potgrond er voor uw product van toepassing kan zijn. Zowel voor particulieren als professionelen zijn wij steeds bereikbaar voor vrijblijvend advies.

Contacteer ons!09/277 00 27