Tel.: 09/277 00 27
Weg met het onkruid!

Boomschors kopen om het onkruid weg te houden

Bent u het ook beu om zo dikwijls te moeten gaan wieden? Houdt u niet van sproeistoffen die men kan gebruiken tegen onkruid? Dan hebben wij voor u dé perfecte oplossing namelijk boomschors kopen.

Boomschors is een 100% natuurlijk product dat onkruidgroei sterk vermindert. Bijkomende voordelen zijn het mooie uitzicht en het feit dat boomschors uw bodem zal beschermen tegen uitdroging en tegen vorst. Op die manier gaan uw planten vlugger terug bloeien in de lente omdat de vorst veel minder schade heeft kunnen aanrichten.

Bij Tref ego Substrates kan u terecht voor verschillende soorten boomschors: Sylvester naaldhoutschors en Franse naaldhoutschors. Epicea is de goedkopere variant en wordt gebruikt voor oppervlaktes die geen hoogstaande schors nodig hebben maar waar men wel het onkruid wil weghouden. De Sylvester naaldschors Heeft een goede prijs kwaliteitsverhouding om uw borders en paden af te dekken. Dit soort schors moet men aanbrengen in een dikte van 10 tot 15 cm en hiermee voorkomt men erosie en ook uitdroging. De Franse naaldhoutschors is de meest kwalitatieve en gaat langer meegaan in de tuin en oogt mooier.

Boomschors kopen zorgt niet enkel voor het vermijden van onkruid maar is ook zeer mooi in de tuin. Contacteer ons daarom vandaag nog voor vrijblijvende info en prijzen.

Contacteer ons!09/277 00 27